www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Luni, 10 iulie 2023, va avea loc în cadrul proiectului InfoAcces o nouă sesiune de conștientizare, informare și analiză a situației copiilor din județul Vaslui cu părinți plecați în străinătate, în vederea dezvoltării rețelei parteneriale de sprijin. Evenimentul are loc în vacanța de vară a elevilor și vizează întâlniri ale experților din proeict cu cadrele didactice din Școala Gimnazială Nr.1 Sat Rădeni, Comuna Dragomiresti.

În cadrul întâlnirii se vor prezenta avantajele întrării în rețeaua partenerială realizată la nivel județean și Catalogul de oportunități / surse de finanțare relevante pentru îmbunătățirea situației privind copiii cu părinți plecați în străinătate, un instument menit să faciliteze identificarea de surse de finanțare relevante pentru instituțiile de învățământ. Evenimentul va promova parteneriatele deja semnate în cadrul proiectului pentru ca profesorii să cunoască colaboratorii la care pot apela atunci când au nevoie de ajutor în situații legate de copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate.

Link conectare: https://meet.google.com/qvf-qjrs-gqn

Pentru orice detalii şi informaţii suplimentare referitoare la eveniment contactaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Banner 10 07 2023 1

 

 Flyer 10 07 2023 1