www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Marți, 11.07.2023, începând cu ora 13.00 se va desfăşura în cadrul proiectului InfoAcces - POCU/784/6/24/139636 o sesiune de conștientizare, informare și analiză cu privire la situația copiilor din județul Vaslui cu părinți plecați în străinătate. În cadrul evenimentului se va prezenta proiectul InfoAcces invitaților din comunitatea aferentă comunii Rebricea și se va analiza situația copiilor cu părinți plecați în străinătate. Cadrele didactice din Școlii Gimnaziale Nr. 1 Sat Draxeni, comuna Rebricea vor expune proiectele realizate pentru copii cu părinți plecați la muncă în străinătate, nevoile acestora și experții din proiect vor prezenta exemple de bune practici în lucrul cu copiii din grupul țintă precum și oportunități de finanțare pe care unitățile de învățământ le pot accesa. 

Evenimentul se va încheia cu o dezbatere referitoare la situația copiilor din județul Vaslui cu părinți plecați în străinătate din comunitate cu scopul identificării și atragererii de parteneri educaționali în rețeaua InfoAcces.

Pentru conectare la eveniment accesați linckul: https://meet.google.com/tqp-qojd-jhj

Pentru orice detalii şi informaţii suplimentare referitoare la eveniment contactaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Banner 11 07 2023 1

 

 Flyer 11 07 2023 1