www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Luni, 16 octombrie 2023, va avea o nouă întâlnire în cadrul activității de dezvoltare socio-comunitară a proiectului InfoAcces, o sesiune de conștientizare, informare și analiză a situației copiilor din județul Vaslui cu părinți plecați în străinătate, în vederea dezvoltării rețelei parteneriale de sprijin.

Evenimentul va avea loc cu participarea Școlii Gimnaziale „Teodor Medeleanu”, Ciocani și are ca scop identificarea problemelor cu care se confruntă copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate și a partenerilor care pot contribui la creșterea calității educației copiilor din grupul țintă al proiectului.

Agenda evenimentului cuprinde:

                ·                 Deschiderea evenimentului

·                 Prezentarea proiectului InfoAcces

·                 Prezentarea site-ului InfoAcces și a secțiunii Rețea Partenerială aferentă activității Dezvoltare Socio-Comunitară
·                Prezentarea Școlii Gimnaziale „Teodor Medeleanu”, Ciocani

·                 Dezbatere: Pateneriate educaționale pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate

              ·                 Concluzii

               ·                 Încheierea evenimentului

Link conectare eveniment: https://meet.google.com/wqc-veds-bfj

Pentru orice detalii şi informaţii suplimentare referitoare la eveniment contactaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Banner 16 10 2023

 

 FLYER 16 10 2023