www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

          Marți, 17.10.2023, începând cu ora 13.00 se va desfăşura în luna octombrie, a doua sesiune de conștientizare, informare și analiză cu privire la situația copiilor din județul Vaslui cu părinți plecați în străinătate.
          Evenimentul se organizează cu participarea cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 1 Tutova și vizează prezentarea proiectului InfoAcces precum și oferirea de suport instituțiilor de învățământ pentru a participa la dezvoltarea comunității în care sunt situate.
Rețeaua partenerială InfoAcces cuprinde instituții în care echipa de management și-a propus să contribuie la creșterea calității educației copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate, harta localităților din care acestea fac parte fiind prezentă mai jos.

q.png

Pentru conectare la eveniment accesați linkul: https://meet.google.com/mbc-ibgk-koy
Pentru orice detalii şi informaţii suplimentare referitoare la eveniment contactaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Banner 17 10 2023

 

FLYER 17 10 2023