www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Marți, 21.11.2023, începând cu ora 13.00 se va desfăşura în cadrul proiectului InfoAcces - POCU/784/6/24/139636 o sesiune de conștientizare, informare și analiză cu privire la situația copiilor din județul Vaslui cu părinți plecați în străinătate.

Evenimentul se organizează online cu participarea cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 1 Vinderei iar în cadrul acestuia se vor disemina rezultatele proiectului și efectele implementării acestuia în mediul școlar vasluian.

Rețeaua partenerială InfoAcces este, prin implicarea cadrelor didactice, un punct de sprijin pentru copiii cu părinți plecați la muncă în străinătate iar pentru managementul școlar o sursă de informare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor copiilor din grupul țintă al proiectului.

Pentru conectare la eveniment accesați linckul: https://meet.google.com/rek-rgyr-vzm

Pentru orice detalii şi informaţii suplimentare referitoare la eveniment contactaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Banner 21 11 2023

 

Flyer 21 11 2023