www.fonduri-ue.ro
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro

Vineri, 22.09.2023, începând cu ora 13.00 se va desfăşura în cadrul proiectului InfoAcces - POCU/784/6/24/139636 o sesiune de conștientizare, informare și analiză cu privire la situația copiilor din județul Vaslui cu părinți plecați în străinătate. Aceasta face parte din acțiunile de dezvoltare socio-comunitară din cadrul proiectului care promovează investiții în educație pentru sprijinul copiilor aflați în această situație vulnerabilă.

Evenimentul are loc online cu participarea cadrelor didactice ale Școlii Gimnaziale Nr. 1 Sat Boțești, Vaslui și își propune analiza situația copiilor cu părinți plecați în străinătate din comunitate și prezentarea de bune practici pentru ca profesorii să posede pârghii variate de ajutorare a acestor copii. În acest sens se va prezenta în întâlnire Catalogulul de oportunități / surse de finanţare relevante pentru îmbunătățirea situației privind copiii cu părinți plecați în străinătate și pentru dezvoltare socio-comunitară.

În cadrul evenimentului se vor prezenta informații despre rețeaua partenerială ce se creează prin intermediul proiectului InfoAcces.

Pentru conectare la eveniment accesați linckul: https://meet.google.com/jxn-gomb-uwe

Pentru orice detalii şi informaţii suplimentare referitoare la eveniment contactaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Banner 22 09 2023

Flyer 22 09 2023